Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.
Izbornik

24. Međunarodni molitveni festival mladih [VIDEO]

Kategorija: Osvrti

U Međugorju je od 1. do 6. kolovoza održan 24. Međunarodni molitveni festival mladih, pod geslom ”Vjera ljubavlju djelotvorna”. Preko 50.000 mladih koje je pratilo više od 400 svećenika iz 60-ak zemalja svijeta nazočno je bilo u Međugorju taj tjedan. Oni su sudjelovali u molitvama, iznošenju svjedočanstava, procesijama, pjesmi, klanjanju, molitvi krunica, svetih misa, koncertima i druženju.

S obzirom da je u hrvatskim medijima ovaj impozantan skup prešućen, iako je bilo nekoliko tisuća Hrvata na Mladifestu, prenosimo ovaj video uradak snimljen u nedjelju 4. kolovoza 2013. u popodnevnim satima, kako bi predočili djelić atmosfere s ovog veličanstvenog skupa mladih katolika koji su radije slavili Boga na 38 stupnjeva Celzijevih u Međugorju, nego se odmarali na nekoj plaži. Inače tijek cijelog festivala se mogao pratiti uživo preko radija i Interneta, a cijeli je program bio simultano prevođen na 17 jezika.

Ovaj video uradak je samo jedan mali isječak iz bogatog programa Mladifesta. Sastoji se od pjesama, svjedočenja tri mlada fratra, priče framaša, i četrdesetominutnog predavanja dr. Ivana Poljakovića na temu: Rodna ideologija – novo poniženje čovjeka (počinje od 01:04:05).

Slika: instagram

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Na braniku – Apologetski priručnik br. 1

Na braniku - Apologetski priručnik br. 1 je prvo nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 70 odabranih apologetskih tekstova napisanih od strane 12 autora, članova i suradnika Apologetske udruge bl. Ivan Merz.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Pretplatite se za novosti

Preporučujemo

Kupite naše knjige

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2020. Sva prava pridržana.