Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.
Izbornik

24. Međunarodni molitveni festival mladih [VIDEO]

Kategorija: Osvrti

U Međugorju je od 1. do 6. kolovoza održan 24. Međunarodni molitveni festival mladih, pod geslom ”Vjera ljubavlju djelotvorna”. Preko 50.000 mladih koje je pratilo više od 400 svećenika iz 60-ak zemalja svijeta nazočno je bilo u Međugorju taj tjedan. Oni su sudjelovali u molitvama, iznošenju svjedočanstava, procesijama, pjesmi, klanjanju, molitvi krunica, svetih misa, koncertima i druženju.

S obzirom da je u hrvatskim medijima ovaj impozantan skup prešućen, iako je bilo nekoliko tisuća Hrvata na Mladifestu, prenosimo ovaj video uradak snimljen u nedjelju 4. kolovoza 2013. u popodnevnim satima, kako bi predočili djelić atmosfere s ovog veličanstvenog skupa mladih katolika koji su radije slavili Boga na 38 stupnjeva Celzijevih u Međugorju, nego se odmarali na nekoj plaži. Inače tijek cijelog festivala se mogao pratiti uživo preko radija i Interneta, a cijeli je program bio simultano prevođen na 17 jezika.

Ovaj video uradak je samo jedan mali isječak iz bogatog programa Mladifesta. Sastoji se od pjesama, svjedočenja tri mlada fratra, priče framaša, i četrdesetominutnog predavanja dr. Ivana Poljakovića na temu: Rodna ideologija – novo poniženje čovjeka (počinje od 01:04:05).

Slika: instagram

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Duh vremena – Apologetski priručnik br. 2

Duh vremena – Apologetski priručnik br.2 je treće nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 37 odabranih apologetskih tekstova koje su napisali četiri autora, članovi i suradnici Udruge. Predgovor knjizi je napisao danas jedan od najvećih branitelja vjere, biskup Athanasius Schneider.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Pretplatite se za novosti

Kupite naše knjige

Preporučujemo

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2020. Sva prava pridržana.