Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.
Izbornik

Obraćenje baptista: Katolik zbog Euharistije! [video]

Kategorija: Svjedočanstva

Steve Ray jedan od najboljih živućih teologa učitelja i poznavatelja kršćanstva (Starog i Novog Zavjeta, crkvenih otaca,židovske i kršćanske kulture povijesti itd) priča o jednoj od najbitnijih stvari zbog koje se je obratio sa protestantizma odnosno Baptizma na katoličanstvo, nakon temeljitog studiranja Svetog Pisma judaizma i ranog kršćanstva:Euharistije.

Objektivno i na jednostavan način nam opisuje nerazumijevanja među kršćanskim denominacijama i pravilna shvaćanja iste na temelju Svetog Pisma i pokazuje nam kako nas je Bog za Euharistiju počeo pripremati još u Starom Zavjetu bez čijeg je poznavanja kako kaže nemoguće razumjeti Euharistiju kao i mnogo toga uključujući Rimokatoličku Crkvu. Objektivan pristup, jednostavno tumačenje prilagođeno za sve tako da svi mogu razumjeti, topla preporuka!

 

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Duh vremena – Apologetski priručnik br. 2

Duh vremena – Apologetski priručnik br.2 je treće nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 37 odabranih apologetskih tekstova koje su napisali četiri autora, članovi i suradnici Udruge. Predgovor knjizi je napisao danas jedan od najvećih branitelja vjere, biskup Athanasius Schneider.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Pretplatite se za novosti

Kupite naše knjige

Preporučujemo

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2020. Sva prava pridržana.