Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.
Izbornik

Obraćenje baptista: Katolik zbog Euharistije! [video]

Kategorija: Svjedočanstva

Steve Ray jedan od najboljih živućih teologa učitelja i poznavatelja kršćanstva (Starog i Novog Zavjeta, crkvenih otaca,židovske i kršćanske kulture povijesti itd) priča o jednoj od najbitnijih stvari zbog koje se je obratio sa protestantizma odnosno Baptizma na katoličanstvo, nakon temeljitog studiranja Svetog Pisma judaizma i ranog kršćanstva:Euharistije.

Objektivno i na jednostavan način nam opisuje nerazumijevanja među kršćanskim denominacijama i pravilna shvaćanja iste na temelju Svetog Pisma i pokazuje nam kako nas je Bog za Euharistiju počeo pripremati još u Starom Zavjetu bez čijeg je poznavanja kako kaže nemoguće razumjeti Euharistiju kao i mnogo toga uključujući Rimokatoličku Crkvu. Objektivan pristup, jednostavno tumačenje prilagođeno za sve tako da svi mogu razumjeti, topla preporuka!

 

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Na braniku – Apologetski priručnik br. 1

Na braniku - Apologetski priručnik br. 1 je prvo nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 70 odabranih apologetskih tekstova napisanih od strane 12 autora, članova i suradnika Apologetske udruge bl. Ivan Merz.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Pretplatite se za novosti

Preporučujemo

Kupite naše knjige

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2020. Sva prava pridržana.