Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.
Izbornik

Što katolici doista vjeruju

Kategorija: Knjige

U ovoj jasnoj, razložnoj i razumljivoj knjizi Karl Keating odgovara na brojna pogrešna shvaćanja o katoličkoj vjeri, svojstvena i brojnim katolicima. Temeljeći knjigu na Svetom pismu i katoličkoj tradiciji, autor ne pokazuje samo logične pogreške u ovim stajalištima, već jasno izriče katolički nauk i time omogućuje čitatelju da sazna više o svojoj vjeri.

Teme, potaknute tisućama pitanja sakupljenim među katolicima, veoma su raznolike i govore o Crkvi i njezinoj upravi, Bibliji i njezinoj pouzdanosti, vršenju sakramenata, marijanskim dogmama, zagrobnom životu, katoličkim običajima i pobožnostima, duhovnosti, izvanzemaljcima, religijama, astrologiji, reinkarnaciji itd. Keating svakoj temi pristupa odlučno i otvoreno, tako da se ova knjiga preporučuje svima onima koji žele bolje razumjeti katoličku vjeru.

“Erudicijom, domišljatošću i šarmom, Karl Keating objašnjava neke od najčešćih pogrešnih predodžbi i krivih shvaćanja o Katoličkoj crkvi. Ovu knjigu ponajprije preporučujem katolicima koji žele bolje razumjeti svoju vjeru.” (Kardinal John O’Connor)


(izdavač: Verbum, 2007. god.)

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Na braniku – Apologetski priručnik br. 1

Na braniku - Apologetski priručnik br. 1 je prvo nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 70 odabranih apologetskih tekstova napisanih od strane 12 autora, članova i suradnika Apologetske udruge bl. Ivan Merz.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Pretplatite se za novosti

Preporučujemo

Kupite naše knjige

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2020. Sva prava pridržana.