Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.
Izbornik

Zahvala

Kategorija: Pisma čitatelja

Hvaljen Isus i Marija.

Poštovani Gospodine Horvat.

Želim vam ovim putem uputiti najiskrenije čestitke na portalu katolik.hr. Čitam vaš portal dugo vremena, i ono što mi se od samog početka nameće kao reakcija na vaš dragocjeni rad je radost, oduševljenje i zahvalnost.

Radost jer mi srce zaigra kad vidim s koliko ljubavi svjedočite našu vjeru, najveće blago ovog svijeta.Oduševljenje, zbog jednostavnosti i jasnoće obrazlaganja poklada naše vjere.Zahvalnost Bogu, što u tami našeg društva, i svijeta, Gospodin i na ovaj način svjedoči svoju prisutnost.Zbilja, nema ništa veće, nego stati u obranu Jedne, Svete, Katoličke i Apostolske Majke Crkve, našeg doma na ovom svijetu.Intelektualna bistrina, i svjedočanstvo života sija iz ovih tekstova, i kao sunce obasjava tamu uma i srca.Vjerujte, mnogima ste pomogli na njihovom životnom putu, u potrazi za odgovorima, na pitanja upućena, kako samima sebi, tako i od strane drugih ljudi, koji nekad pitaju iz znatiželje, nekad jer traže Svjetlo Svijeta, a nekad kao čisti atak na katoličku vjeru.Stoga, još jednom hvala vam od srca, nastavite tim putem,afirmacije Istine i demaskiranja laži, jer puno dobih plodova donosite, i Gospodin vam to sigurno neće zaboraviti.Neka vas Trojedini Gospodin čuva, prati i blagoslivlja na vašem životnom putu, i sve vaše talente, neka mnogostruko umnoži.Srdačan pozdrav, Hvaljen Isus i Marija.

T. K., Split

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Duh vremena – Apologetski priručnik br. 2

Duh vremena – Apologetski priručnik br.2 je treće nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 37 odabranih apologetskih tekstova koje su napisali četiri autora, članovi i suradnici Udruge. Predgovor knjizi je napisao danas jedan od najvećih branitelja vjere, biskup Athanasius Schneider.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Pretplatite se za novosti

Kupite naše knjige

Preporučujemo

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2020. Sva prava pridržana.