Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.

Akcija: Stojte čvrsto u vjeri

Kategorija: Aktualno

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi brate i sestro u Kristu!

Apologetska udruga bl. Ivan Merz je pokrenula akciju „Stojte čvrsto u vjeri“. „Stojte čvrsto u vjeri. Ne dajte se zbuniti!“ riječi su iz duhovne oporuke pape Benedikta XVI. Očito je Papa bio svjestan konfuzije koja vlada kod vjernika zbog sve većih i agresivnijih napada na poklad naše vjere i to napada koji dolaze iz samog krila Crkve.

Mi smo pokrenuli ovu akciju kako bi pozvali vas, braću i sestre, da zajedno pođemo u boj za Krista i jednu, svetu, katoličku i apostolsku Crkvu. Pozivamo vas da se uključite u ovu akciju, svatko prema svojim mogućnostima. Puno je načina kako pomoći:

 1. Postanite član Udruge. Za upis u Udrugu postoje samo dva uvjeta: prihvaćanje crkvenog nauka u cijelosti i plaćanje godišnje članarine 15 €
 2. Donirajte. To može biti jednokratna donacija ili mjesečna. Iznos izaberite sami prema svojim mogućnostima. Budite veseli darivatelj (usp. 2 Kor 9,7). Osim članarine i donacija drugih izvora financiranja nemamo a mnoge naše aktivnosti zahtijevaju financijska sredstva. Planiramo ove godine tiskati drugo izdanje knjige „Na braniku – Apologetski priručnik br. 1“ jer je prvo izdanje rasprodano. Također planiramo na jesen organizirati Drugu međunarodnu konferenciju.
 3. Pozivamo svakoga tko pročita ovaj tekst da ode na link akcija, ispiše stranicu u više primjeraka, isiječe A4 stranicu na četiri dijela i listiće podijeli vjernicima nakon sv. mise u svojoj župi. Mediji nas ignoriraju jer se boje Istine pa želimo na ovaj klasičan način doprijeti do naših vjernika.
 4. Pošaljite link ovog teksta svim svojim prijateljima preko društvenih mreža, aplikacija WhatsApp, Viber, Telegram i dr.
 5. Molite se našem zaštitniku bl. Ivanu Merzu i drugim blaženicima i svetcima, a napose našoj Majci Mariji, uništavateljici krivovjerja, za naš apostolat, kako bi uvijek bili dobri sluge našega Gospodina.
 6. Kupite naše knjige: Istina, Duh vremena, Zbornik (Na braniku, drugo izdanje, ćemo tiskati nadamo se ovog proljeća)
 7. Kupite video snimku Prve međunarodne konferencije: Duhovna kriza Crkve.
 8. Kada Vam se sviđa neki naš članak proslijedite ga svim svojim prijateljima.
 9. Ako se osjećate pozvanim napišite apologetski članak za naš portal: Katolik.hr
 10. Napišite pismo kritike, pohvale ili jednostavno vaše razmišljanje o našem apostolatu koje možemo objaviti pod rubrikom „Pisma čitatelja“.
 11. Razgovarajte sa svojim župnikom, upoznajte ga s našim aktivnostima i pitajte ga bi li htio organizirati jednu tribinu i pozvati nekoga od naših predavača. Temu tribine može predložiti sam župnik. Sva naša predavanja su besplatna, jedino nam je potrebno pokriti putni trošak, ništa više.
 12. Pretplatite se na naše novosti, u gorenjem desnom kutu naše mrežne stranice

Uključite se u akciju, idemo u boj za Krista! Bog ne voli mlake ljude: „No zato što si mlak – ni hladan ni vruć – ispljunut ću te iz svojih usta“ (Otk 3,16).

Za bilo kakva pitanja kontaktirajte nas: katolik.hr@gmail.com

U ime Upravnog vijeća

Ivan Poljaković

Slika: Luca Giordano, Pali anđeli

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Duh vremena - Apologetski priručnik br. 2

Duh vremena - Apologetski priručnik br.2 je treće nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 37 odabranih apologetskih tekstova koje su napisali četiri autora, članovi i suradnici Udruge. Predgovor knjizi je napisao danas jedan od najvećih branitelja vjere, biskup Athanasius Schneider.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Donacije

Pretplatite se za novosti

Kupite naše knjige

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2023. Sva prava pridržana.