Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Katolik.hr
Razlozi nade koja je u nama.

Kinseyeva istraživanja temeljena na zločinu [VIDEO]

Kategorija: Dženderizam

HRT-a novinarka Karolina Vidović Krišto koja je postala poznata široj javnosti nakon što je na javnoj televiziji upozorila na povezanost Zdravstvenog odgoja s Alfredom Kinseyem, mogla bi opet doći pod povećalo Radmanovog represivnog aparata, a sve radi zaštite Partije, u ime naroda. Naime, Karolina Vidović Krišto je nedavno gostovala, kako sama kaže u svojstvu privatne osobe, a ne novinarke, na programu Splitske televizije u emisiji Vidljivi tragovi, u kojoj je razgolitila Alfreda Kinseya kao znanstvenika. U etičkom kodeksu HRT-a, koji je prošle godine donio glavni ravnatelj Radio-televizije Goran Radman, između ostalog u članku 15. piše: “u svom radu, javnim istupima i istupima na društvenim mrežama, novinari i kreativno osoblje ne smiju isticati političku, svjetonazorsku, gospodarsku, vjersku ni bilo koju drugu pripadnost ili sklonost”. Međutim, takva odredba je u suprotnosti s člankom 38. Ustava koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.

Novinarka Karolina Vidović Krišto, inače dobitnica nagrade Global Leadership u spomenutoj emisiji je nastupala kao privatna osoba, a ne kao zaposlenica HRT-a, a osim toga nije ni govorila o svojem svjetonazoru, već o manipulacijama određenih struktura, te je upozorila na tzv. znanstveni rad A. Kinseya koji počiva na zločinu, pa samim tim i ne može imati znanstveni legitimitet. Uostalom pogledajte video ovdje.

Uredništvo

Apologetska udruga bl. Ivan Merz
Put Lokve 8, Kožino, Zadar

Na braniku

Duh vremena - Apologetski priručnik br. 2

Duh vremena - Apologetski priručnik br.2 je treće nakladničko djelo Apologetske udruge bl. Ivan Merz. U knjizi se nalazi 37 odabranih apologetskih tekstova koje su napisali četiri autora, članovi i suradnici Udruge. Predgovor knjizi je napisao danas jedan od najvećih branitelja vjere, biskup Athanasius Schneider.

Saznajte više

Donacije

"Svatko neka dade kako je srcem odlučio; ne sa žalošću ili na silu jer Bog ljubi vesela darivatelja."

IBAN: HR8523400091110376905
(BIC: PBZG HR 2X)

Donacije

Pretplatite se za novosti

Kupite naše knjige

Izradio Mate Mišlov za Katolik.hr
Autorska prava 2023. Sva prava pridržana.